Leeratelier & vergaderruimte

Op de boerderij hebben wij dit jaar het leeratelier gebouwd; een inspirerende, fijne en moderne ruimte midden in de weilanden. In twee verschillende ruimtes staat alles ter beschikking voor het houden van een ontspannen vergadering, inspiratiesessie of workshop.

Vergaderruimte in het Groene Hart 💚 

Heerlijke koffie en thee met huisgemaakte taart, een groot presentatiescherm, drankjes en hapjes, een rijke lunch tot een dinerbuffet. Alles is mogelijk voor een heerlijke en ontzorgde dag verblijven in het groen. Wij bieden verschillende arrangementen aan, uw wensen zijn bespreekbaar. We maken in onze arrangementen alleen gebruik van lokale, regionale en gecertificeerde producten. Op het eigen parkeerterrein is een laadpaal aanwezig waar twee elektrische auto’s tegelijkertijd opgeladen kunnen worden.
Uiteraard is het mogelijk om een vergaderarrangement aan te passen en uit te breiden met een activiteit, naar eigen wens. Te denken valt aan: varen met een elektrisch bootje over het riviertje de Lange Linschoten, een stilte wandeling door het eiland of een rondleiding over de boerderij.

Hopelijk tot snel! Rick en Judith de Vor

Leeratelier en vergaderruimte

  • De locatie is geschikt tot 40 personen en wordt altijd exclusief aangeboden
  • 2 ruimtes beschikbaar
  • Privé tuin en terras in de weilanden
  • Oplaad punt voor elektrische auto’s
  • Vrij parkeren

 Faciliteiten

  • Verrijdbaar 80 inch digitaal scherm
  • 1 flip-over, 2 white boards, wifi, pennen en notitieblokken

Wat vinden onze bezoekers? ❤️

Het leeratelier en de vergaderruimte heeft nog geen reviews. Ben jij de eerste? Stuur een mail met jou belevenissen naar welkom@elihoeve.nl

Neem alvast een kijkje in het leeraterlier en de vergaderruimtes 👇🏻

Bekijk 👀 ons laatste nieuws op Facebook en Instagram